Wallander: Täckmanteln Sjuan

Wallander: Täckmanteln Sjuan torsdag 7 dec kl 21:00

SjuanWallander: Täckmanteln 7 dec 21:00

Wallander: Täckmanteln Sjuan tor 21:00

Polisen i Ystad får ett tips om en container som stått övergiven i skogen under flera dagar. När Linda Wallander och en kollega följer upp tipset hittar man nio döda kroppar, fem vuxna och fyra barn. Det råder inget tvivel om att de döda är illegala flyktingar. Obduktionen visar att de var vid liv då containern placerades i skogen och att de lämnades där för att dö. Rubriceringen på brottet blir massmord men frågan som uppstår är om containern bara är en täckmantel för ett mycket större brott. Det blir en komplicerad och jobbig utredning som skapar stora konflikter och slitningar mellan Kurt Wallander och hans kollegor. Frågan är om det som är moraliskt riktigt alltid är det som är juridiskt korrekt. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2003. Regissör: Anders Engström. Medverkande: Krister Henriksson, Johanna Sällström, Ola Rapace, Angela Kovács, Fredrik Gunnarsson, Douglas Johansson, Marianne Morck, Mats Bergman, Henning Mankell, Cilla Borjlind.

Dela programmet med dina vänner

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Saknar du en kanal? Du kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategorier" eller "Välj kanaler" i menyn. Läs även om tv-program och olika sätt att se på tv.

Hjälp oss gärna genom att gilla sidan!