Veterinärerna TV4

VeterinärernaTV4 lördag kl 06:00

TV4Veterinärerna 13 jan 06:00

Veterinärerna TV4 lör 06:00

Veterinären Catarina Kjellerstedt på Regiondjursjukhuset Bagarmossen får in jack russell-tiken Nova. Hon är dräktig och ska föda men värkarna vill inte sätta i gång. Catarina behöver utföra ett kejsarsnitt. Veterinären och ögonspecialisten Anestis Siemonidis på samma sjukhus får besök av labradoren Winnie som har fått något i ögat och har mycket ont. Travhästen Blixtsnabb hälsar på hos veterinären Catarina Fischerström på Bergsåkers hästklinik i Sundsvall. Energiska Blixtsnabb har skadat benet efter att han fastnat i hagen och Catarina gör ett ultraljud. Hon upptäcker snart vad som är fel. Veterinären Marek Goczkowski tar hand om de vilda djuren på Parken Zoo i Eskilstuna. Han ansvarar bland annat för chipmärkning. Den här gången ska han chipmärka och vaccinera de söta manvargsvalparna som gärna bits om de kommer åt. På Djursjukhuset Albano får veterinären Anna Tidholm in den hjärtsjuka nakenkatten Smegol. En annan klinik har gett besked till matte Isabell att Smegol har blåsljud på hjärtat och hon vill gärna få det bekräftat. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2014.

Dela programmet med dina vänner

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Saknar du en kanal? Du vet väl att du själv kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategorier" eller "Välj kanaler" i menyn längst upp.