Veterinärerna Sjuan

VeterinärernaSjuan söndag kl 17:00

SjuanVeterinärerna 13 aug 17:00

Veterinärerna Sjuan sön 17:00

Den strävhåriga taxen Helmer har problem med klåda och man misstänker att han har fått rävskabb. Veterinären Marek Goczkowski undersöker en sköldpadda som har fått ögoninflammation. Han informerar även en skolklass om några av djurarterna som finns på Parken Zoo. Då dvärgschnauzern Fifi har haft rosa flytningar en tid får hon besöka Gärdets djurklinik för att få sin livmoder undersökt. Berner sennen Tosca är på återbesök hos veterinären Karin Kriström på Djursjukhuset Albano. Hennes tidigare besök gällde en knöl hon hade på halsen men nu har hon även halkat och skadat benet. Mellanpudeln Flopsy får åka till Djursjukhuset Albano då han har kräkts och varit hängig ett par dagar. Den varmblodiga travaren Beautyson besöker veterinären Catarina Fischerström på Bergsåkers hästklinik. Han ska kastreras och opereras i halsen. Veterinären Åsa Wolf på Gärdets djurklinik får besök av bondkatten Smilla som ska kastreras. Mopsen Gerry har fått problem att hålla ordning på sina bakben och han har blivit lite vinglig. Han har också fått en utväxt i munnen. Neurologspecialisten Cecilia Rohdin undersöker honom. Veterinären Robert Cikota på Västra Djursjukhuset i Göteborg hjälper schäfern Batick som har stora besvär av klåda i öronen. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2014.

Dela programmet med dina vänner

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Nu med Play kanaler, se tv-program, serier och avsnitt direkt med SVT Play, TV4 play, Viaplay/Viafree, Dplay mfl.

Saknar du en kanal ovan? Du vet väl att du själv kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategoirer" eller "Välj kanaler" i menyn längst upp.

Nyheter: Play/Filmer/Serier har nu fått egen sektion, tv-tablå för Sportkanalen tillagd.