Veterinärerna Sjuan

VeterinärernaSjuan söndag kl 16:00

SjuanVeterinärerna 13 aug 16:00

Veterinärerna Sjuan sön 16:00

Golden retriever-hannen Dino kommer till Regiondjursjukhuset Bagarmossen för att operera bort en knöl. Veterinären Marek Goczkowski hälsar på Odezie. Hon är en puduhjort, ett hjortdjur som är känt för sin ringa storlek. Odezie har börjat halta och Marek tar henne till röntgen. Abessinierkatten Bailys har en tid lidit av en virussjukdom på ögonen. Nu är han på återbesök tillsammans med sina ägare för att avgöra om det ska bli operation. Veterinären Anestis Simeonidis undersöker bondkatten Walle som har haft en kraftig ögoninflammation. Den varmblodiga travaren Quid Pro Quo besöker Bergsåkers hästklinik för att göra en tand- och hälsokontroll. Mopsen Elton kommer till Regiondjursjukhuset Bagarmossen för att få vaccin och pass. Han ska resa till Finland tillsammans med sina ägare. Då dvärgschnauzern Tiger Woffs har varit hängig de senaste dagarna är hans matte orolig för att han har fått borrelia. Bondkatten Kimuras matte har hittat en knöl på hennes rygg. Den spanska vattenhunden Tjärna ska kastreras. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2014.

Dela programmet med dina vänner

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Nu med Play kanaler, se tv-program, serier och avsnitt direkt med SVT Play, TV4 play, Viaplay/Viafree, Dplay mfl.

Saknar du en kanal ovan? Du vet väl att du själv kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategoirer" eller "Välj kanaler" i menyn längst upp.

Nyheter: Play/Filmer/Serier har nu fått egen sektion, tv-tablå för Sportkanalen tillagd.