Tina på besök TV4 HD

Tina på besökTV4 HD söndag kl 16:55

TV4 HDTina på besök 13 aug 16:55

Tina på besök TV4 HD sön 16:55

Tina på besök TV4 HD söndag  kl 16:55

Tina beger sig till Nerja i Spanien för att besöka skådespelaren Christina Schollin och hennes dotter artisten Pernilla Wahlgren. Tina får en guidad tur i familjen Wahlgrens ängel- och fjärilsprydda semesterhem. Tillsammans med Christina besöker hon en paellarestaurang och får laga paella på traditionellt vis. Hon talar med Pernilla om barnuppfostran och om kvällstidningarnas jakt på skvaller om familjen. Tina bjuder spanjorer på grillad Ibericogris och så gör hon en ljus sangria och tilltugg med hjälp av Pernilla och Christina. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2016.

Tina på besök TV4 HD söndag  kl 16:55
Dela programmet med dina vänner

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Nu med Play kanaler, se tv-program, serier och avsnitt direkt med SVT Play, TV4 play, Viaplay/Viafree, Dplay mfl.

Saknar du en kanal ovan? Du vet väl att du själv kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategoirer" eller "Välj kanaler" i menyn längst upp.

Nyheter: Play/Filmer/Serier har nu fått egen sektion, tv-tablå för Sportkanalen tillagd.