The Man Who Wasn't There Viasat Film Action

The Man Who Wasn't There Viasat Film Action onsdag 14 mar kl 12:00

Viasat Film ActionThe Man Who Wasn't There 14 mar 12:00

The Man Who Wasn't There Viasat Film Action ons 12:00

The Man Who Wasn't There Viasat Film Action onsdag 14 mar kl 12:00

Det är sommar 1949. I en liten sömnig stad i norra Kalifornien bor barberaren Ed (Billy Bob Thornton) tillsammans med sin hustru Doris (Frances McDormand). Ed är allmänt missnöjd med sitt liv och misstänker dessutom att hans alkoholiserade hustru har ett förhållande med sin chef. Men så tar en entusiastisk handelsresande plats i hans friserstol och talar sig varm för en ny lovande affärsverksamhet vid namn kemtvätt, något som genast lockar Ed som gärna vill tjäna pengar. De träffar en affärsuppgörelse som innefattar utpressning, men tyvärr går Eds plan inte riktigt som han tänkt sig och snart knackar polisen på dörren, men det är märkligt nog inte Ed de vill tala med, utan Doris... Producerat år 2001. Regissör: Joel Coen. Skådespelare: Billy Bob Thornton, Frances McDormand, Michael Badalucco, James Gandolfini, Scarlett Johansson, Jon Polito, Richard Jenkins, Tony Shalhoub, Gregg Binkley.

The Man Who Wasn't There Viasat Film Action onsdag 14 mar kl 12:00
Dela programmet med dina vänner

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Saknar du en kanal? Du kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategorier" eller "Välj kanaler" i menyn. Läs även om tv-program och olika sätt att se på tv.

Hjälp oss gärna genom att gilla sidan!