The life of David Gale Sjuan

The life of David GaleSjuan lördag kl 02:20

SjuanThe life of David Gale 14 jan 02:20

The life of David Gale Sjuan sön 02:20

The life of David Gale Sjuan lördag  kl 02:20

The life of David Gale är ett amerikanskt kriminaldrama från 2003. David Gale är professor på Texas universitet och har i hela sitt liv kämpat för att avskaffa dödsstraffet. Men plötsligt blir han själv anklagad för våldtäkt och mord på en kvinna och döms till döden. Tre dagar innan straffet ska verkställas går David med på att ge en intervju till reportern Bitsey Bloom. När hon hör Davids livshistoria inser hon att hon har Davids öde i sina händer. Hon blir övertygad om att David är oskyldig och att han är ett offer för en politisk konspiration och bestämmer sig för att bevisa det. Med risk för sitt eget liv börjar hon en kamp mot klockan för att samla ihop de chockerande bevis som finns kring kvinnans död innan det är för sent. I rollerna ses Kevin Spacey och Kate Winslet. Regissör: Alan Parker. Producerat år 2003. Regissör: Alan Parker. Skådespelare: Kevin Spacey, Kate Winslet, Laura Linney, Gabriel Mann, Rhona Mitra, Matt Craven, Melissa McCarthy, Cleo King, Lee Ritchey, Brandy Little.

The life of David Gale Sjuan lördag  kl 02:20
Dela programmet med dina vänner

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Saknar du en kanal? Du vet väl att du själv kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategorier" eller "Välj kanaler" i menyn längst upp.