Sveriges fetaste hundar SVT2

Sveriges fetaste hundar SVT2 onsdag 14 mar kl 20:30

SVT2Sveriges fetaste hundar 14 mar 20:30

Sveriges fetaste hundar SVT2 ons 20:30

Sveriges fetaste hundar SVT2 onsdag 14 mar kl 20:30

Vi följer hundarna Bobby, Noah, Findus och Isabelles kamp för att under en sommar gå ner i vikt. Det är en tävling, alla blir vinnare men bara en hamnar överst på prispallen. I första delen får hundarna en grundlig veterinärundersökning där det kommer fram att en av hundarna är skadad och behöver opereras. Våra kraftigt överviktiga hundar får också träffa andra hundar av samma ras men med fulländade kroppar. Alla hundar får också sin målvikt, den vikt de ska ha när sommaren är slut. Lärare är hundcoachen Johan Andersson och veterinär Marie Jury. HD. Även i SVT2 16/3, SVT24 16/3 och SVT2 Textat sid. 199. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2017.

Sveriges fetaste hundar SVT2 onsdag 14 mar kl 20:30
Dela programmet med dina vänner

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Saknar du en kanal? Du kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategorier" eller "Välj kanaler" i menyn. Läs även om tv-program och olika sätt att se på tv.

Hjälp oss gärna genom att gilla sidan!