Snuten i Hollywood II TV12

Snuten i Hollywood IITV12 tisdag kl 22:00

TV12Snuten i Hollywood II 21 nov 22:00

Snuten i Hollywood II TV12 tis 22:00

Snuten i Hollywood II TV12 tisdag  kl 22:00

Beverly Hills Cop II. Snuten i Hollywood är en amerikansk actionkomedi från 1987. När Axel Foley, Billy Rosewood och John Taggart är ute på sin årliga fisketur får de veta att deras vän och tillika Billys och Johns chef Andrew Bogomil blivit skjuten och är allvarligt skadad. Axel sätter Taggart och Rosewood på fallet och ger sig i väg för att hitta förövaren. Men den nya polischefen Harold Lutz tycker inte att det är passande att Taggart och Rosewood jobbar med fallet och sätter dem att bevaka trafiken i stället, ett beslut Taggart och Rosewood struntar i. Förutom att ta reda på vem som skjutit Bogomil måste de också ta reda på vem som ligger bakom en serie mystiska rån som satt skräck i Beverly Hills affärsägare, ett fall som Bogomil jobbade med när han blev skjuten. Deras jakt efter förövarna tar dem bland annat till en strippklubb, Playboy Mansion och en racerbana. I rollerna ses Eddie Murphy, Judge Reinhold, John Ashton och Ronny Cox. Producerat år 1987. Regissör: Tony Scott. Skådespelare: Eddie Murphy, Judge Reinhold, John Ashton, Ronny Cox, Paul Reiser, Gilbert R. Hill, Brigitte Nielsen, Dean Stockwell, Jürgen Prochnow, Allen Garfield.

Snuten i Hollywood II TV12 tisdag  kl 22:00
Dela programmet med dina vänner

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Saknar du en kanal? Du vet väl att du själv kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategorier" eller "Välj kanaler" i menyn längst upp.