Robocop TV4 HD

RobocopTV4 HD lördag kl 21:30

TV4 HDRobocop 13 jan 21:30

Robocop TV4 HD lör 21:30

Robocop TV4 HD lördag  kl 21:30

Robocop är en amerikansk science fiction-film från 2014. Året är 2028 och i Detroit blir den hängivna polisen Alex Murphy, som gjort allt för att stoppa kriminalitet och korruption, svårt skadad i tjänsten. Företaget OmniCorp som är världsledande inom robotteknologi ser sin chans att tjäna stora pengar och skapar av Alex en polis som är till hälften människa och till hälften maskin. Deras vision är att placera en Robocop i varje stad och är beredda att genomföra planen till varje pris. Men det OmniCorp inte räknat med att inuti maskinen finns fortfarande en människa vars vilja inte går att styra. I rollen som Robocop ses Joel Kinnaman och för regin står José Padilha. Producerat år 2014. Regissör: Jose Padilha. Skådespelare: Joel Kinnaman, Gary Oldman, Michael Keaton, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley, Michael K Williams, Jennifer Ehle, Samuel L Jackson, Aimee Garcia, Jay Baruchel.

Robocop TV4 HD lördag  kl 21:30
Dela programmet med dina vänner

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Saknar du en kanal? Du vet väl att du själv kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategorier" eller "Välj kanaler" i menyn längst upp.