Parker Viasat Film Action

ParkerViasat Film Action tisdag kl 20:00

Viasat Film ActionParker 13 feb 20:00

Parker Viasat Film Action tis 20:00

Parker Viasat Film Action tisdag  kl 20:00

Parker är en vågad, noggrann och hänsynslös tjuv som är expert på planering och verkställandet av till synes omöjliga rån. Allt han behöver från sitt gäng är lojalitet och att de följer hans plan. Men när deras senaste kupp får dödliga konsekvenser på grund av en av hans medbrottslingars slarv, vägrar Parker att fortsätta jobba med gangsterbossen, Melander och hans gäng för deras nästa stora jobb. Tjuvarna tar dock inte hans beslut så bra så de går bakom hans rygg och lämnar honom för att dö vid sidan av en ödelagd väg. Producerat år 2013. Regissör: Taylor Hackford. Skådespelare: Jason Statham, Jennifer Lopez, Nick Nolte, Michael Chiklis, Clifton Collins Jr, Sala Baker, Carlos Carrasco, Wendell Pierce, Emma Booth, Daniel Bernhardt.

Parker Viasat Film Action tisdag  kl 20:00
Dela programmet med dina vänner

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Saknar du en kanal? Du kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategorier" eller "Välj kanaler" i menyn. Läs även om tv-program och olika sätt att se på tv.