Northpole Viasat Film Premier

Northpole Viasat Film Premier onsdag 14 mar kl 07:00

Viasat Film PremierNorthpole 14 mar 07:00

Northpole Viasat Film Premier ons 07:00

Northpole Viasat Film Premier onsdag 14 mar kl 07:00

Magin som får jultomtens släde att flyga världen över håller på att försvinna. Eftersom Clementine (Bailee Madison) lyckades rädda julen förra året ger jultomten henne i uppgift att hjälpa honom en gång till. Runt om i världen har han placerat ut kraftverk som driver hans magi. Ett av dessa är ett avlägset hotell som en gång tillhörde Grace (Anana Rydvavld). Nu ägs det av den framgångsrika affärskvinnan Mackenzie Warren (Lori Loughlin). Hon är besviken över att hotellet står och förfaller, men som tur är finns den ensamstående pappan och allt i allon Ian Hanover (Dermot Mulroney). Clementine måste försöka få paret att hitta julkänslan, annars finns det en risk att jultomten inte kommer att kunna leverera julklapparna till världens barn. Producerat år 2015. Regissör: Douglas Barr. Skådespelare: Lori Loughlin, Dermot Mulroney, Bailee Madison, Donovan Scott, Ava Telek.

Northpole Viasat Film Premier onsdag 14 mar kl 07:00
Dela programmet med dina vänner

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Saknar du en kanal? Du kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategorier" eller "Välj kanaler" i menyn. Läs även om tv-program och olika sätt att se på tv.

Hjälp oss gärna genom att gilla sidan!