Lyxfällan TV3

Lyxfällan TV3 onsdag 14 mar kl 09:00

TV3Lyxfällan 14 mar 09:00

Lyxfällan TV3 ons 09:00

Lyxfällan TV3 onsdag 14 mar kl 09:00

Rosanna Charles har en blogg. Rosanna Charles har en stor TV. Rosanna Charles har en välkänd och givmild pappa. Rosanna Charles har stora skulder. Rosanna Charles fortsätter att leva lyxliv. Rosanna Charles ekonomiska ekvation går inte ihop. Rosanna Charles blir veckans fall för Lyxfällan. Rosanna Charles är 21 år gammal. Hon bor på Södermalm i Stockholm tillsammans med dokusåpastjärnan Jackie Ferm. Rosanna har en av Sveriges största bloggar och gillar att festa. Det är ett inrutat liv. Blogginlägg avlöses av fest och fest avlöses av blogginlägg. Pengarna lägger hon på smink, frisörbesök, cigg, alkohol, taxiresor och restaurangbesök. Men Rosanna tjänar inte så mycket pengar. Det löser hon med hjälp av en givmild far (Noel Charles gift med Cynthia Lennon) och sina kreditkort. Att låna pengar är ju ett utmärkt sätt att fortsätta karusellen för den som egentligen inte vill jobba. Men det funkar inget vidare i längden. Och det funkar ännu sämre om man bryter kontakten med sin far. Då stirrar plötsligt den bistra ekonomiska verkligheten en rakt in i ögonen. Då är det dags att vakna. Då är det dags att träffa Lyxfällan. Men är Rosanna verkligen speciellt intresserad av att förändra sitt liv? Det verkar inte så. Hon är mest tvär och sur och tycker att alla förslag från Lyxfällans experter är dåliga. Men till slut sätter hon lite fart och tar med sig fröken Ferm till en sopstation för ett hårt dagsverke för att dra in lite stålar. Men att sälja sin stora TV... nej se det går inte alls. Är Rosanna Charles Lyxfällans första hopplösa fall? Avsnitt 10 av 12. Säsong 10. Del 10 av 1. Producerat år 2011. Medverkande: Charlie Söderberg, Patrick Grimlund, Frida Boisen, Mathias Andersson, Magnus Hedberg.

Lyxfällan TV3 onsdag 14 mar kl 09:00
Dela programmet med dina vänner

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Saknar du en kanal? Du kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategorier" eller "Välj kanaler" i menyn. Läs även om tv-program och olika sätt att se på tv.

Hjälp oss gärna genom att gilla sidan!