Konsthistorier: Lera SVT2

Konsthistorier: LeraSVT2 tisdag kl 00:00

SVT2Konsthistorier: Lera 14 feb 00:00

Konsthistorier: Lera SVT2 ons 00:00

Lera. Hertha Hillfon och Klara Kristalova. Hertha Hillfon var en "keramisk Big Bang", som sprängde gränserna för den keramiska skulpturkonsten i Sverige. Hennes experimentella, fria verk var banbrytande i kontrast till den traditionella keramiken. Klara Kristalovas skulpturer har ett mörkare formspråk med verk som ofta föreställer mystiska skogar och figurer till häften djur och till hälften människa. Hon tillhör en av våra mest framburna konstnärer, med stora framgångar även internationellt. I programmet medverkar också bland andra Anton Alvarez och Yee Sookyung. Säsong 2. Del 4 av 6. Producerat år 2017.

Dela programmet med dina vänner

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Saknar du en kanal? Du kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategorier" eller "Välj kanaler" i menyn. Läs även om tv-program och olika sätt att se på tv.