Eye in the Sky Viasat Film Premier

Eye in the Sky Viasat Film Premier fredag 8 dec kl 03:10

Viasat Film PremierEye in the Sky 8 dec 03:10

Eye in the Sky Viasat Film Premier fre 03:10

Eye in the Sky Viasat Film Premier fredag 8 dec kl 03:10

Under en gemensam insats av Storbritanniens och USA:s militär spåras en radikaliserad terrorist till Nairobi i Kenya. Överste Katherine Powell (Helen Mirren) övervakar operationen och är fast besluten om att eliminera terrorcellen. Enligt lokala uppgifter planerar cellen att göra verklighet av en rad självmordsuppdrag, vilket leder till att Powell ger order om ett flyganfall. Den amerikanska drönarpiloten Steve Watts (Aaron Paul), som även är den som ska avfyra attacken, ifrågasätter moralen i operationen när han får syn på en nioårig flicka som befinner sig på platsen för anfallet. De moraliska följderna leder till en politisk och etisk diskussion som når ända fram till regeringschefen. Producerat år 2015. Regissör: Gavin Hood. Skådespelare: Helen Mirren, Aaron Paul, Alan Rickman, Iain Glen, Barkhad Abdi, Phoebe Fox, Kim Engelbrecht, Jeremy Northam, Carl Beukes, Monica Dolan.

Eye in the Sky Viasat Film Premier fredag 8 dec kl 03:10
Dela programmet med dina vänner

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Saknar du en kanal? Du kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategorier" eller "Välj kanaler" i menyn. Läs även om tv-program och olika sätt att se på tv.

Hjälp oss gärna genom att gilla sidan!