Dr Phil Sjuan

Dr Phil Sjuan torsdag 7 dec kl 13:00

SjuanDr Phil 7 dec 13:00

Dr Phil Sjuan tor 13:00

Dr Phil Sjuan torsdag 7 dec kl 13:00

Jennifer vet inte vad hon ska ta sig till med sin 13-årige son som har beteendeproblem. Hon berättar att han är ilsken och våldsam, startar bränder, hotar att döda människor och hävdar att han ser vampyrer som säger åt honom vad han ska göra. Det har gått så långt att Jennifer, hennes pojkvän och deras två barn sover i ett låst sovrum. Doktor Phil undersöker videoinspelningar av familjens vardag för att utröna vad som är grunden till problemet. Han intervjuar även sonen som berättar om sin syn på familjelivet. Säsong 2016. Del 54 av 174. Producerat år 2016.

Dr Phil Sjuan torsdag 7 dec kl 13:00
Dela programmet med dina vänner

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Saknar du en kanal? Du kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategorier" eller "Välj kanaler" i menyn. Läs även om tv-program och olika sätt att se på tv.

Hjälp oss gärna genom att gilla sidan!