Det okända Sjuan

Det okända Sjuan torsdag 7 dec kl 16:00

SjuanDet okända 7 dec 16:00

Det okända Sjuan tor 16:00

Det okända Sjuan torsdag 7 dec kl 16:00

Robert är för stockholmarna mer känd som Rebell-Robert, killen som uppträder på Slussens tunnelbaneperrong. Under många år levde han på gatan, men i dag har han en egen bostad och lever på sin musik. Under en brokig uppväxt var Roberts morföräldrar hans stora stöd i livet, och när morfadern plötsligt en dag valde att avsluta sitt liv kom det som en total chock. Kvar stod Robert med en bottenlös sorg och med frågor som aldrig fått några svar. De frågorna ska försöka besvaras i programmet med hjälp av mediet Camilla Öhrnberg. Säsong 6. Del 14. Producerat år 2007.

Det okända Sjuan torsdag 7 dec kl 16:00
Dela programmet med dina vänner

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Saknar du en kanal? Du kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategorier" eller "Välj kanaler" i menyn. Läs även om tv-program och olika sätt att se på tv.

Hjälp oss gärna genom att gilla sidan!