Da Vinci-koden Viasat Film Action

Da Vinci-kodenViasat Film Action tisdag kl 22:10

Viasat Film ActionDa Vinci-koden 13 feb 22:10

Da Vinci-koden Viasat Film Action tis 22:10

Da Vinci-koden Viasat Film Action tisdag  kl 22:10

The Da Vinci Code. Den berömde symbolforskaren, professor Robert Langdon är på besök i Paris och kallas till Louvren. En intendent har mördats i museet och lämnat efter sig ett mystiskt spår av symboler och ledtrådar. Langdon, som får hjälp av poliskryptologen Sophie Neveu, riskerar livet under det att han avslöjar en rad häpnadsväckande detaljer dolda i konstverken. Alla spår leder till ett hemligt sällskap som tagit på sig rollen att skydda den urgamla hemlighet som legat fördold i 2000 år. Paret ger sig ut på en spännande jakt efter ledtrådar genom Paris, London och Skottland. De försöker desperat lösa koden och avslöja den hemlighet som kommer att skaka om mänsklighetens grundvalar. Producerat år 2006. Regissör: Ron Howard. Skådespelare: Tom Hanks, Audrey Tautou, Ian McKellen, Jean Reno, Paul Bettany.

Da Vinci-koden Viasat Film Action tisdag  kl 22:10
Dela programmet med dina vänner

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Saknar du en kanal? Du kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategorier" eller "Välj kanaler" i menyn. Läs även om tv-program och olika sätt att se på tv.