TV-program

alla tv program

Hos Alla TV kanaler ser du dagens och veckans tv-tablå för följande kanaler, grupperade i dessa tv-kanal kategorier:

TV-program

Ett TV-program är ett sammanhållet program eller inslag som sänds i en TV-kanal. En del kanaler sänder program dygnet runt medan andra bara sänder under ett par av dygnets timmar. Några kanaler sänder bara program vid speciella tillfällen, det gäller främst lokaltevestationer. Mellan programmen sänds antingen reklamfilmer eller information om nya program som kanalen visar.

    TV-program kan kategoriseras som bland annat:
  • nyhetsprogram
  • barnprogram
  • underhållningsprogram
  • debattprogram
  • dokumentär
  • TV-serie

Man skiljer ofta mellan direktsända program och inspelade. Vid direktsändning ser tittaren skeendet i realtid (live). Direktsänding används till exempel av nyhetsprogram, sporthändelser och sådana program som tittaren kan ringa in till.

TV-program produceras antingen av en TV-kanal, eller av ett produktionsbolag som sedan säljer rättigheten att sända programmen via marknät, kabelnät eller satellit. Ett exempel på ett produktionsbolag är Meter Film & Television som bland annat står bakom den svenska upplagan av Jeopardy!. En växande piratkopiering av TV-program förekommer, och en mängd populära program, som till exempel Simpsons, Vänner och Joey finns att ladda hem från internet. Ledande programbolag och distributörer, som SVT, TV4, Teracom, Boxer, Viasat, Canal Digital och Com Hem.

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Saknar du en kanal? Du kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategorier" eller "Välj kanaler" i menyn. Läs även om tv-program och olika sätt att se på tv.

Dela med dina vänner

Hjälp oss gärna genom att gilla sidan!