Tretton dagar Viasat Film Action

Tretton dagar Viasat Film Action tisdag 13 mar kl 09:40

Viasat Film ActionTretton dagar 13 mar 09:40

Tretton dagar Viasat Film Action tis 09:40

Tretton dagar Viasat Film Action tisdag 13 mar kl 09:40

Thirteen Days. I oktober 1962 tog amerikanska spionplan foton som bevisade att Sovjetunionen var på väg att placera kärnvapen på Kuba. Dessa vapen skulle kunna förgöra USA:s östra och södra kustlinje inom fem minuter efter att ha avfyrats. President John F. Kennedy (Bruce Greenwood) och hans rådgivare måste tänka ut en handlingsplan för att bemöta hotet mot de sovjetiska stridskrafterna. Kennedy är fast besluten om att bevisa att han är stark nog för att stå upp mot hotet. Pentagon råder militären att angripa Kuba, och leda vägen mot ännu ett försök av USA att inta ön. Men Kennedy är motvilligt inställd till att genomföra operationen eftersom en invasion skulle kunna leda till att Sovjetunionen hämnas och attackerar USA:s allierade i Europa. Därmed verkar en nukleär kraftmätning nästintill oundviklig. Producerat år 2000. Regissör: Roger Donaldson. Skådespelare: Kevin Costner, Bruce Greenwood, Steven Culp, Dylan Baker, Shawn Driscoll, Drake Cook.

Tretton dagar Viasat Film Action tisdag 13 mar kl 09:40
Dela programmet med dina vänner

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Saknar du en kanal? Du kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategorier" eller "Välj kanaler" i menyn. Läs även om tv-program och olika sätt att se på tv.

Hjälp oss gärna genom att gilla sidan!