Gunnel Lindblom - ut ur tystnaden SVT2

Gunnel Lindblom - ut ur tystnaden SVT2 tisdag 13 mar kl 23:25

SVT2Gunnel Lindblom - ut ur tystnaden 13 mar 23:25

Gunnel Lindblom - ut ur tystnaden SVT2 tis 23:25

K special. Gunnel Lindblom - ut ur tystnaden. Arbetarflickan Gunnel Lindblom från Landala tog sig till nationalscenen och hela vägen till Hollywood. Med sin enorma integritet, en stark tro på det konstnärliga och berättelsernas självständiga kraft har Gunnel Lindblom som en stilla revolution skakat om film- och teatersverige i över 60 år. Likt sin roll i "Det sjunde inseglet", kvinnan med endast en sista ödesdiger replik, har Lindblom i mångt och mycket verkat i det tysta, alltid iakttagande och analyserande och aldrig bortglömd eller underskattad. Hennes talang för att berätta kvinnors historier har befäst henne som en av våra största, både framför och bakom kameran. Från 9/3 i SVT2. Textat sid. 199. Producerat år 2018.

Dela programmet med dina vänner

TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Saknar du en kanal? Du kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategorier" eller "Välj kanaler" i menyn. Läs även om tv-program och olika sätt att se på tv.

Hjälp oss gärna genom att gilla sidan!