Frågor och svar

Synpunkter - förbättringsförslag

Vanliga frågor och svar

Hur sorterar jag kanalerna?

På sidor som visar flera kanaler; startsidan, mina kanaler eller en kategori tex filmkanaler, kan tv-kanalerna sorteras i valfri ordning.

Mina favoritkanaler och/eller sortering sparas inte

Alla val som du gör sparas som en cookie på din dator (webbläsare), vid problem kontrollera så din webbläsare inte blockerar sparandet av cookies.

Fel på innehållet i tablå

Ibland blir det fel på tv-tablåerna, det kan bero på att tv-kanalen ändrar sin tablå i sista minuten av olika anledningar - vi hämtar uppgifter om tv-kanalernas sändningar från olika källor och kan inte påverka dessa uppkomna fel. Anser du att något är fel eller har synpunkter på tv-kanalernas innehåll så hänvisar vi respektive tv-bolag.

TV-kanal saknas

Saknar du en TV-kanal bland vårat utbud? Lämna en kommentar nedan så försöker vi inkludera den också!

Fler frågor?

Har du fler frågor eller funderingar, synpunkter, något som borde förbättras eller förslag på en ny funktion som du saknar? Kontakta oss mha formuläret nedan.TV tablå

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka. Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler. Vår strävan är att Alla TV kanaler ska vara tydlig, enkel och snabb - hör gärna av dig om du har synpunkter/tips på hur vi kan bli bättre.

Saknar du en kanal? Du kan välja vilka kanaler som ska visas, välj "Kategorier" eller "Välj kanaler" i menyn. Läs även om tv-program och olika sätt att se på tv.

Dela med dina vänner

Hjälp oss gärna genom att gilla sidan!